Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
У музеї на Волині презентували виставку про героїзм наших захисників

Одним із найбільш емоційних моментів заходу стала передача «Рушника Пам’яті».

Фото: Фейсбук.

У музеї на Волині презентували виставку про героїзм наших захисників

Сьогодні, напередодні Дня захисників і захисниць України, у Маневицькому краєзнавчому музеї відбулося урочисте відкриття виставки під назвою «Сила Нескорених»

Цей захід став нагодою вшанувати героїзм та мужність українських воїнів, які стоять на захисті нашої країни.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Маневицької селищної ради.

На відкриття виставки були запрошені представники місцевої влади, військовослужбовці, молодь та громадськість. Присутні поіменно вшанували загиблих земляків хвилиною мовчання, віддаючи шану їхньому подвигу в боротьбі за свободу.

Одним із найбільш емоційних моментів заходу стала передача «Рушника Пам’яті» — особливого символу, на якому матері та дружини загиблих захисників вишивають ім’я своїх рідних. Цей рушник є живою пам'яттю про тих, хто віддав життя за майбутнє своєї країни, і стане важливою частиною історичної спадщини Маневиччини.

Також під час заходу Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк вручив новий музейний експонат – гільзу із гравіюванням 68-ої окремої єгерської бригади. Цей символічний подарунок передали наші земляки-Герої під час однієї із поїздок з допомогою від жителів громади, як знак вдячності за підтримку.

Виставка «Сила Нескорених» є нагадуванням про те, що героїзм наших воїнів, їхній захист рідної землі, є безцінним, і ми маємо завжди пам’ятати про їхню жертву.

Не забуваймо підтримувати наших захисників, адже це важливо для збереження перемоги та нашої незалежності.

 
 
 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Поранені захисники дізнавались про флору і фауну рідного краю на екскурсії у волинському нацпарку (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel