Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
В лікарні помер воїн з Волині Олександр Демедюк

Вічна пам'ять Герою.

Волинь-нова

В лікарні помер воїн з Волині Олександр Демедюк

Про це повідомили в Головненській громаді

«Відповідно до Розпорядження селищного голови, 25,26,27 вересня 2024 року оголошено Днями жалоби на території Головненської громади.

У лікарні 24 вересня помер військовий Олександр Демедюк, 1990 року народження, житель селища Головне

Олександр був солдатом 63 окремої механізованої бригади. «Мужньо боровся проти країни-агресора. Був вірним побратимом, мужнім та хоробрим воїном... Серце Олександра зупинилося у лікарні, де він проходив лікування».

Церемонія прощання із померлим Захисником України відбудеться завтра, 25 вересня 2024 року о 13.00 год. в селищі Головне в храмі Покрови Пресвятої Богородиці .

Прохаємо жителів громади, а також усіх, хто знав ДЕМЕДЮКА ОЛЕКСАНДРА МИКОЛАЙОВИЧА прийти попрощатися, подякувати, помолитися і провести в останню путь захисника.

На знак скорботи за померлим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій громади незалежно від форм власності. Обмежити проведення розважально - концертних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування», - йдеться у повідомленні.

 
Telegram Channel