Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Трамп не хоче зустрічатися із Зеленським і погрожує вивести США із війни

Дональд Трамп впевнений, що за його лідерства США «прекрасно порозуміються» з Китаєм та росією. Спаси Господи, як кажуть...

Фото із сайту apnews.com.

Трамп не хоче зустрічатися із Зеленським і погрожує вивести США із війни

78-річний дідусь в істериці божеволіє потрохи... Дональд Трамп знову назвав Президента України «найкращим продавцем в історії»: «Щоразу, коли він приїжджає в країну, він їде з 60 мільярдами доларів»

За даними ЗМІ, зустріч президента України Володимира Зеленського і кандидата у президенти США Дональда Трампа не запланована.

Про це повідомляє The Associated Press, інформує «Українська правда».

«Представник штабу Трампа заявив у вівторок, що кандидат від республіканців не зустрінеться цього тижня з президентом України Володимиром Зеленським, який перебуває з візитом у США для участі у відкритті Генеральної Асамблеї Організації Об'єднаних Націй».

Видання зазначає, що, за словами чиновника, який говорив на умовах анонімності, жодної зустрічі між ними не було заплановано, незважаючи на заяву українських чиновників минулого тижня, в якій йшлося про те, що Зеленський планував зустрітися з колишнім президентом США.

У публікації також йдеться про те, що у вівторок Дональд Трамп похвалив військовий досвід росії в історичних конфліктах і висміяв американську допомогу Україні, вкотре запевнивши, що в разі обрання президентом він швидко завершить війну, розпочату москвою.

Реклама Google

Виступаючи в Савані, штат Джорджія, Трамп висміяв часте повторення президента Джо Байдена про те, що США будуть підтримувати українські збройні сили, поки Київ не виграє війну.

«Він згадав два давні конфлікти, щоб показати, що Москва не програє – роль колишнього Радянського Союзу в перемозі над Адольфом Гітлером і нацистами у Другій світовій війні в 1940-х роках і невдале вторгнення французького імператора Наполеона Бонапарта в росію більш ніж століттям раніше».

Трамп наполягав на тому, що США повинні «забратися геть», хоча і не уточнив, як саме він буде вести переговори про припинення участі США у війні.

Читайте також: Скандал в США: син Трампа назвав слова Зеленського про батька «ганебними».

Telegram Channel