Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
На Волині майбутні технологи переймали досвід роботи фахівців «Газмережі»

А Ви знали що протяжність газових мереж України перевищує довжину екватора планети Земля?

Фото: facebook.com.

На Волині майбутні технологи переймали досвід роботи фахівців «Газмережі»

У Волинській філії «Газмережі» відбулась інформаційна зустріч для студентів Фаховий коледж технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки

Начальник відділу навчання та розвитку персоналу Яна Рожківська інформувала майбутніх технологів коледжу про історію підприємства, яка бере свій початок ще у 1949 році з введення в експлуатацію газопроводу Дашава-Мінськ-Рига, що в свою чергу дало початок газифікації українських міст та селищ.

Про це пише Волинська філія «Газмережі».

Ознайомила зі структурою компанії та основними напрямками діяльності, що охоплюють не лише газопостачання, але й соціальну відповідальність. Яна Володимирівна розповіла студентам про особливості функціонування централізованої служби «104», про послуги, які надаються у центрі обслуговування клієнтів, про підтримку підприємством Збройних Сил України. Другокурсникам розповіли про внутрішні навчання працівників на базі Філії, зокрема і правилам надання домедичної допомоги, що є важливим аспектом соціальної відповідальності підприємства критичної інфраструктури.

У класі практики студенти мали унікальну можливість ознайомитися з різноманітністю напрямків роботи фахівців Волинської філії «Газмережі». Вони ознайомились з робочими інструментами слюсарів, зварників, контролерів та монтерів, і навіть змогли випробувати деякі інструменти та механізми на практиці. Студентів зацікавили різні види газових котлів, лічильників газу та неймовірна кількість приладів, які дозволяють забезпечувати якісне газопостачання для споживачів блакитного палива Волині.

Керівник відділу навчання та розвитку персоналу Волинської філії «Газмережі» Яна Рожківська відповіла на всі запитання студентів та надала цінні поради для майбутніх фахівців.

Антоніна Шелуха, старший архіваріус технічної документації філії, провела для присутніх ознайомчий інструктаж про правила безпечного користування газовими приладами у побуті. Це знання є надзвичайно важливим для їхньої безпеки та майбутньої професійної діяльності.

Студенти дізналися про багаторічну історію нашої компанії, яка починалася з маленької ініціативи і перетворилася на потужне підприємство.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку працюватимуть над покращенням доступу житла для маломобільних груп населення.

Реклама Google

Telegram Channel