Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Юні волинські театрали стали призерами на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Крила»

Так тримати!

Фото: facebook.com.

Юні волинські театрали стали призерами на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Крила»

Вихованці театральної студії Волинського театру ляльок 21 вересня здобули ІІІ місце на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Крила» імені народного артиста України Богдана Ступки, який цього року проходив у Тернополі

На конкурсі було представлено виставу «Кобиляча голова» у стилі вуличного народного театру (постановка Вадима Хаїнського). Постановка здобула третє місце серед 12 вистав з різних куточків України. Дійство підкорило серця журі і глядачів.

Про це пише Волинський академічний обласний театр ляльок.

Особливо хочемо відзначити Миколу Варцабʼюка, який отримав нагороду в номінації «Найкраща чоловіча роль другого плану» та Емілію Андрейчук, яка була визнана в номінації «Найкраща акторка епізоду».

Польське громадянське телебачення (м. Варшава) взяло в колективу інтерв'ю, що стало чудовою нагодою поділитися нашим творчим шляхом і враженнями від фестивалю. Під час поїздки учасники відвідали екскурсію вечірнім Тернополем, де відчули затишок його вузьких вуличок і чарівну атмосферу навколо озера.

Тим часом, як основна група гідно представляла нашу студію на фестивалі «Крила» у м. Тернопіль, старші вихованці підкорювали столицю на фестивалі для дітей та підлітків «Різні разом», що його організував Мистецький арсенал у Києві. Нашу студію представляли виставою «Я ще людина» за поемою Грицька Чубая «Вертеп», режисер - Вадим Хаїнський.

Чудовою ініціативою організаторів та несподіванкою для глядачів стало обговорення вистави з акторами-студійцями та керівницею старшої групи - Катериною Лавринець, яке відбулося одразу після вистави.

Обидві поїздки надихнули дітей на нові творчі ідеї, які вони з нетерпінням хочуть втілити у нових виставах.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У громаді на Волині за давнім рецептом печуть «хліб з чорнушкою».

Реклама Google

Telegram Channel