Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
У селі на Волині відкрили пам'ятну дошку полеглому Герою

Пам'ятаємо!

Фото: facebook.com.

У селі на Волині відкрили пам'ятну дошку полеглому Герою

Сьогодні у с. Старий Порицьк Павлівської ТГ, на стіні місцевої гімназії, відкрили меморіальну дошку пам'яті випускника цієї школи, Героя – Георгія Семенюка

Саме в цей день, 25 вересня, рік тому всі рідні та близькі, вся Павлівська громада востаннє зустріли свого Захисника та з глибокою вдячністю схилили голови перед неоціненним подвигом Георгія Семенюка.

Про це інформує Павлівська територіальна громада.

Парубок цінував чесність та справедливість. Хоробре серце Георгія билось жагою до волі. Тому не дивно, що після закінчення сільської школи, він захотів стати на захист нашої державності. Три роки служив за контрактом. В 2015-2016 роках хлопець не вагаючись, пішов захищати свою родину та кожного з нас.

Коли російські війська вторглись на українську землю знову, він знав – піде воювати. Відчуття обов’язку та невгамовна любов до мирного життя взяли гору.

Молодший сержант, будучи військовим медиком першого стрілецького взводу першої стрілецької роти військової частини А7064, Георгій Павлович на власні очі бачив жахіття війни. Під час атаки ворожих дронів й сам зазнав важкого поранення. До останнього подиху вперто боровся за життя. Зараз він продовжує бути нашим захисником вже в лавах небесного легіону.

Вічна та світла пам'ять нашому Герою!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Завтра у Луцьку в останню путь проведуть полеглого Героя Сергія Вакулика.

Реклама Google

Telegram Channel