Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
У волинському селі щосуботи моляться перед іконою, яка мироточить

Храм Введення пресвятої Богородиці у селі Литовеж.

Волинь-нова

У волинському селі щосуботи моляться перед іконою, яка мироточить

Щосуботи у храмі Введення пресвятої Богородиці Володимир-Волинської єпархії ПЦУ села Литовеж служиться молебень перед іконою Пресвятої Богородиці «Всецариці», яка чудесним чином замироточила у місцевої парафіянки

Парафія запрошує усіх охочих долучатися до спільної молитви за громаду, «за наших воїнів, та за перемогу наших героїв…».

Також на сторінці парафії у Facebook подано історію власниці чудотворної ікони від першої особи:

«Хочу поділитися з вами дивовижною історією, яка сталася зі мною. У вересні 2021 року я дізналася про страшний діагноз – онкологічне захворювання. Звісно, це був сильний удар, але віра в Бога давала мені сили боротися.

У той непростий період я почула про прибуття чудотворних ікон зі Святої Гори Афон до монастиря 12 Апостолів у місті Володимир. Протягом трьох днів я їздила туди на молебні та придбала маленьку іконку «Всецариця», до якої щодня молилася вдома.

27 вересня, у день свята Воздвиження Чесного Хреста Господнього, у монастирі замироточила велика ікона «Всецариця». А вже наступного дня, 28 вересня, сталося неймовірне диво: і моя маленька ікона, яку я привезла з собою, також почала мироточити. По кімнаті розлився солодкий аромат миру та ладану.

Я щиро дякую Господу Богу і Пресвятій Богородиці за чудесний знак Їхньої любові та заступництва. Після операції лікарі прийняли рішення відмінити подальше лікування.

Переконана, що саме завдяки моїм молитвам і молитвам моїх рідних, а також заступництву Пресвятої Богородиці, я отримала таке зцілення. Нехай ця історія стане для когось джерелом надії та віри. Слава Богу за все!».

 

 

Реклама Google

Telegram Channel