Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
У Ковелі проходять обласні змагання з легкої атлетики

У змаганнях беруть участь понад 160 спортсменів.

Фото Ковельська міська рада.

У Ковелі проходять обласні змагання з легкої атлетики

Сьогодні Ковель приймає чемпіонат з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2011 року народження «Олімпійська надія», присвячений Збройним Силам України, та ІІІ етап кубка Федерації легкої атлетики Волинської області

Загалом понад 160 спортсменів, які представляють 10 команд, змагаються за перемогу. До слова, це перші представницькі змагання на легкоатлетичних доріжках нашого стадіону «Локомотив».

 

 

 Під час урочистого відкриття учасників спортивного форуму привітали президент Федерації легкої атлетики Волині, перший віцепрезидент Федерації легкої атлетики, Заслужений тренер України Володимир Рудюк, начальник управління культури, молоді, спорту та туризму Андрій Мигуля та його заступник Роман Лис, головний суддя змагань Петро Чикида, інформує Ковельська міська рада.

Усі вони відзначили прекрасну спортивну інфраструктуру, яка є у Ковелі, хорошу організацію змагань.

 

 – Дякую, що у Ковелі подбали про такий стадіон-красень, де можна показувати хороші результати, досягати успіхів нашим майбутнім олімпійцям. Дякую вам, діти, що займаєтесь. А з таких стартів, як сьогодні, і починається шлях у великому спорті, ви – наша надія. Хороших вам наставників, сили, витримки та перемог, – вітаючи учасників змагань, висловив свої сподівання Володимир Рудюк.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel