Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Волинській громаді надали дозвіл для розробки історико-архітектурного плану міста

Депутати розглянули шістдесят два питання порядку денного.

Фото: Рожищенська міська рада.

Волинській громаді надали дозвіл для розробки історико-архітектурного плану міста

На засіданні постійної комісії з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності та правопорядку, земельних відносин, екології, природокористування, охорони пам’яток та історичного середовища під головуванням Антоніни Клімчук депутати Рожищенської міської територіальної громади розглянули шістдесят два питання порядку денного

Підтримали депутати розроблення історико-архітектурного опорного плану міста Рожище. А ще - надали дозвіл на затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), виділення земельної ділянки власнику земельної частки (паю); затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), передачу земельних ділянок у власність, в оренду, проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з передачі права користування (оренди) земельними ділянками.

Про це повідомила Рожищенська міська рада.

«На комісії депутати розглянули та обговорили колективні звернення жителів села Пожарки щодо затвердження документацій із землеустрою на території господарських дворів в с. Пожарки та щодо довключення земельної ділянки до громадських пасовищ в с. Пожарки. А також підтримали надання відмов Північно-Західному міжрегіональному управлінню лісового та мисливського господарства у віднесенні несформованих земельних ділянок, які знаходяться за межами населених пунктів Рожищенської міської ради, до самозаліснених.

Підтримали на комісії і подання звернення депутатів Рожищенської міської ради до Президента України, Голови Верховної Ради України, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини щодо посилення публічного висвітлення ситуації навколо полонених та безвісті зниклих захисників Сил Оборони України та сприяння визволення їх з полону, ініційоване фракцією ПП «Європейська Солідарність», йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Волинська громада отримала подяку від Захисників».

Реклама Google

 

Telegram Channel