Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
 Волинь втратила ще двох Захисників

Вічна пам'ять Героям.

Волинь-нова

Волинь втратила ще двох Захисників

В боях з рашистською нечистю полягли мужні воїни Олександр Коцура та Віталій Чубелюк

Маневицька громада повідомляє:

«15 вересня 2024 року, виконуючи бойове завдання щодо захисту України, загинув уродженець села Кукли Віталій Чубелюк. 25-річний воїн мужньо і до кінця боронив рідну землю від ворога та поліг на території Курської області.

У захисника залишилася овдовіла молода дружина Вікторія, маленький дворічний синочок Марко та батьки Оксана Юріївна і Олександр Андрійович.

Щирі співчуття усій родині у зв'язку з непоправною втратою найріднішої людини.

Поховають молодого Героя у Луцьку, де він останнім часом проживав разом із сім'єю.

Вічна пам'ять Захиснику України!».

 

 Про загибель Олександра Коцури повідомили у Вишнівській громаді:

«З глибоким сумом повідомляємо про загибель жителя с Коцюри Коцури Олександра, який героїчно віддав своє життя, захищаючи Україну.

Коцура Олександр Степанович, 1984 року народження, водій-електрик відділення управління взводу безпілотних наземних комплексів загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Сухий Яр, Покровського району, Донецької області.

Олександр був прикладом справжньої відваги та незламної віри в перемогу. Він стояв на захисті своєї землі, виконуючи свій обов’язок із честю та гідністю.

Загибель Олександра є великою раною для його рідних, друзів і всієї громади.

Щиро співчуваємо рідним і близьким з приводу втрати. Немає слів, які могли б втамувати ваш біль. У цей важкий час нехай Господь дає вам сили пережити непоправне горе.

Про дату та час зустрічі Героя повідомимо згодом.

З метою вшанування пам’яті загиблого Олександра Коцури у Вишнівській територіальній громаді 27-29 вересня 2024 року оголошено Днями жалоби.

На знак скорботи за загиблим просимо:

• забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності;

• вшанувати пам’ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання;

• обмежити проведення розважальних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства.

Вічна пам'ять і слава герою!».

 

 

Telegram Channel