Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Волинянка зробила подарунок рідному селищу

Кажуть, що краса врятує світ, тож нехай ці квіти стануть символом доброти.

Фото: Facebook.

Волинянка зробила подарунок рідному селищу

Маневичанка Марія Шкурат подарувала 35 кущів вічнозелених рослин для окраси рідного селища

Нещодавно до Маневицької селищної ради завітала жителька Маневич Марія Хомівна Шкурат, яка запропонувала безкоштовно для озеленення та благоустрою селища гарні саджанці юки з власного квітника.

Про це розповідає Маневицька селищна рада.

«80-річна господиня усе своє життя закохана у квіти. І нині, уже з допомогою соціальних робітників територіального центру, продовжує доглядати за улюбленими рослинами.

Марія Хомівна проживає сама, тому попросила допомоги у викопуванні рослин у працівників Маневицького управління житлово-комунального господарства. Вправні трудівниці комунгоспу й висадили красиві саджанці на клумбах селища по вулиці Чорновола.

Приємно, що є такі скромні, щедрі люди, які хочуть бачити територію нашої громади квітучою, охайною, та долучаються до впорядкування рідного містечка.

Щира вдячність Вам, Маріє Хомівно, за подаровані рослини, які наступного року стануть окрасою селища та милуватимуть око маневичан.

Кажуть, що краса врятує світ, тож нехай ці квіти стануть символом доброти, щедрості, єдності та нашої перемоги», - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 

Читайте також: «Чому на дружину лукашенка кажуть «дама з коровою».

Реклама Google
 

 

Telegram Channel