Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Найпершими привітали найстарішу газету Волині із 85-річчям ветерани міліції Горохівщини

Так виглядала перша сторінка «Волині» у номері, де повідомляли про повномасштабне російське вторгнення.

Фото із сайту volyn.com.ua.

Найпершими привітали найстарішу газету Волині із 85-річчям ветерани міліції Горохівщини

Наша дружба вимірюється і роками, і добрими справами

Сьогодні, рівно 85 років тому – 27 вересня 1939-го – вийшов у світ перший номер газети «Волинь». Тоді вона називалася «Вільна праця». Під такою назвою видання виходило до початку німецько-російської війни. Відновила свої випуски газета 12 лютого 1944 року, після звільнення Луцька від гітлерівців, уже під назвою «Радянська Волинь». З початку Незалежності стала називатися газетою «Волинь».

І нам дуже приємно, що першими привітали газету «Волинь» із 85-річчям наші великі Друзі – ветерани поліції Горохівщини на чолі з їхнім отаманом Ігорем Богоносом, з якими нас уже багато років пов'язують не тільки щирі зустрічі, а й спільні добрі справи. Про одну з них і йдеться у свіжій публікації за 25 вересня «Тепловізор, який волиняни передали для Анатолія Савчука і його побратимів, уже прийняв бойове хрещення». Ми ж зараз процитуємо текст віншування.

«Дорога газето «Волинь»!

Шановний колективе найповажнішого в області видання – символу Поліського краю!

Вітання Вам з нагоди шанованого 85-річчя із Горохова – від нас, Ваших багаторічних шанувальників, прискіпливих читачів і справжніх друзів.

Радіємо, що в своєму юному, зрілому й поважному віці маєте статус мудрого й життєрадісного часопису рідного краю, авторитет правдолюбки й імідж «своєї газети» серед людей, які шанують свіжу пресу, вільну думку, власну позицію, об’єктивність.

З Вами, її творцями, завжди приємно бачитися, спілкуватися, згадувати й планувати. З Вами – надійно у слові, легко – на ділі й не холодно навіть у... водохресній ополонці! Наше шанування всім-всім, хто приїжджав у Горохів у журналістські відрядження, кому ми тиснули руку в редакції. 

Ми бажаємо Вам творчого многоліття і побільше вдячних читачів. Багатійте професіоналами й друзями! Нехай  почерк нашої газети в історії України не перестає вирізнятися каліграфічністю думки, силою слова, захоплюючою самобутністю, бо «Волинь» – це завжди сильно, сміливо, ефектно!  Завжди раді бачити Вас, друзі, на гостинній горохівській землі! Миру нам у серцях й в Україні! Шануймося!

І це лише маленький загін великого війська Ігоря Богоноса (). Фото – Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.
І це лише маленький загін великого «ветеранського» війська Ігоря Богоноса (крайній праворуч). Фото – Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

 Ігор БОГОНОС, голова Горохівської районної організації пенсіонерів МВС України «Ветеран», підполковник міліції і всі «ветеранівці».

P.S. Від редакціЇ: 

Дорогі горохівські козаки і козачки! Сердечно дякуємо за такі хороші слова. Попереду у нас – спільні добрі справи на Волині в ім'я нашої матінки України. Дай Боже!

Читайте також: Як на Волині горохівські ветерани поліції допомогли батальйону «Шпильки».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel