Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Волинянка подарувала 35 кущів вічнозелених рослин для окраси рідного селища

80-річна господиня усе своє життя закохана у квіти.

Фото: facebook.com.

Волинянка подарувала 35 кущів вічнозелених рослин для окраси рідного селища

Нещодавно до Маневицької селищної ради завітала жителька Маневич Марія Хомівна Шкурат, яка запропонувала безкоштовно для озеленення та благоустрою селища гарні саджанці юки з власного квітника

80-річна господиня усе своє життя закохана у квіти. І нині, уже з допомогою соціальних робітників територіального центру, продовжує доглядати за улюбленими рослинами.

Про це інформує Маневицька селищна рада.

Марія Хомівна проживає сама, тому попросила допомоги у викопуванні рослин у працівників Маневицького управління житлово-комунального господарства. Вправні трудівниці комунгоспу й висадили красиві саджанці на клумбах селища по вулиці Чорновола.

«Приємно, що є такі скромні, щедрі люди, які хочуть бачити територію нашої громади квітучою, охайною, та долучаються до впорядкування рідного містечка.

Щира вдячність Вам, Маріє Хомівно, за подаровані рослини, які наступного року стануть окрасою селища та милуватимуть око маневичан.

Кажуть, що краса врятує світ, тож нехай ці квіти стануть символом доброти, щедрості, єдності та нашої перемоги!» – написали на сторінці громади.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку стартував Олімпійський тиждень «Україна єднає серця».

Реклама Google

Telegram Channel