Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
Про що говорило керівництво підрозділів ДСНС України на зборах у Луцьку (Фото)

Мета проведення зборів - підвищити кваліфікацію підрозділів цивільного захисту.

Фото: Головне управління ДСНС України у Волинській області.

Про що говорило керівництво підрозділів ДСНС України на зборах у Луцьку (Фото)

На днях в обласному центрі Волині відбулися навчально-методичні збори з керівниками юридичних служб територіальних органів, закладів освіти та підрозділів центрального підпорядкування ДСНС України

Відкрили збори начальник Головного управління ДСНС України у Волинській області Мирослав Дем'янчук і начальник Юридичного Управління ДСНС Олена Кулеба. Привітавши учасників заходу, вони побажали їм ефективної та плідної роботи.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Волинській області.

«Співробітники юридичної служби обмінялися досвідом та проаналізували правову та претензійно-позовну роботу, обговорили проблемні питання, що виникають у діяльності підрозділів, висловили пропозиції щодо вдосконалення організації роботи з питань правового забезпечення в органах та підрозділах цивільного захисту.

Мета проведення навчально-методичних зборів - підвищити кваліфікацію та рівень правових знань в органах і підрозділах цивільного захисту.
На завершення учасники підбили підсумки діяльності зборів, розробивши рекомендації для покращення роботи юридичних служб», йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Волинських рятувальників вчили, як зберегти поклади торфу й відновлювати родовища (Фото)».

Реклама Google

 

Telegram Channel