Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Волиняни здобули 6 медалей на міжнародних змаганнях з веслування

Так тримати!

Фото: facebook.com.

Волиняни здобули 6 медалей на міжнародних змаганнях з веслування

19-22 вересня відбулися міжнародні змагання з веслування на байдарках і каное OLYMPIC HOPES REGATTA 2024

Традиційна регата серед юних спортсменів щорічно проводиться під егідою Міжнародної Федерації каное (ICF) та Європейської Асоціації каное (ECA). Цього разу в змаганнях, що відбулись в угорському Сегеді, взяли участь понад 700 веслувальників з 40 країн світу.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

Здобувши 4 золоті, 3 срібні та 4 бронзові нагороди, команда України посіла 7-е місце в медальному заліку.

Серед веслувальників збірної України було чимало представників Ковельщини. 4 спортсмени ОСДЮШОР «Олімп»: Мельничук Тимофій, Кисіль Іван, Кушнерук Анна, Миселюк Софія. Тренери: Семенюк Федір, Прохорук Василь, Прохорук Олександр, Демчук Ольга.

Відділення веслування КЗ «КДЮСШ ім. Є. Кондратовича» представляла Турчин Олександра. Тренери – Проніна Світлана, Домарецький Володимир.

Найвищі здобутки мають Мельничук Тимофій та Кисіль Іван. Хлопці вибороли 4 золотих та 1 срібну нагороду. Кушнерук Анна та Турчин Олександра здобули бронзу.

Миселюк Софії не вистачило зовсім трішки до п’єдесталу, всього 0,45 с відділили нашу веслувальницю від бронзової нагороди. Софія двічі опинилася на 4 сходинці, але ми впевнені, що це буде неабиякою мотивацією для подальших тренувань та високих досягнень .

Вітаємо спортсменів та їх наставників. Ви вкотре довели, що веслування Ковельщини на високому рівні і за цими досягненнями стоїть щоденна, нелегка праця багатьох людей.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку стартував Олімпійський тиждень «Україна єднає серця».

Реклама Google

Telegram Channel