Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
Волинська громада проводить збір овочів для лікарні

На заощаджені кошти лікарня зможе придбати інші необхідні продукти для пацієнтів.

Фото: Рожищенська міська рада.

Волинська громада проводить збір овочів для лікарні

Всеукраїнську благодійну акцію «Допоможи лікарні овочами» проводять щороку, аби поліпшити якість харчування хворих. У скрутний час війни ця благодійна допомога особливо важлива, адже у лікарнях нині проходять лікування як місцеві жителі, так і наші Захисники

Після збору врожаю у Рожищенській громаді стартувала благодійна акція і цього року. Активно підтримують таку хорошу ініціативу на місцях старости, залучаючи до доброї справи сільське населення. І перші мішки з овочами вже завезли у підсобні приміщення лікарні.
Про це інформує Рожищенська міська рада.

За словами заступника керівника КП «Рожищенська багатопрофільна лікарня» Олександра Моргуна, минулоріч було зібрано від благодійників близько 20 тонн овочевої продукції на суму понад 230 тисяч гривень. За шість місяців 2024 року благодійники надали близько 6,5 тонни овочевої продукції на суму понад 105 тисяч гривень.

«Це хороша і вкрай необхідна ініціатива на сьогодні. На заощаджені кошти ми можемо придбати інші необхідні продукти, аби харчування було більш якісним.

Дякуємо усім, хто долучається до збору овочів, і надіємося, що вдасться зібрати не менше, ніж торік», - наголошує Олександр Моргун.

Збір овочів у громаді триває. Долучитись до акції можуть усі охочі.

Овочі можна привозити до медзакладу самостійно або повідомити про зібране за телефоном: 097 38 13 477», йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Чому на Волині станція переливання крові перейшла до комунальної власності (Фото)».

Реклама Google

 

Telegram Channel