Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
Ще один депутат-«слуга» втік за кордон

45-річний Андрій Одарченко зміг вийти на волю, внісши заставу у 15 мільйонів гривень.

Фотоколаж із сайту glavred.net.

Ще один депутат-«слуга» втік за кордон

Підозрюваний у хабарництві народний депутат України Андрій Одарченко дременув через державний кордон у Закарпатській області поза межами пункту пропуску і без закордонних паспортів, оскільки вони здані

Про це заявила прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Єлена Дроботова. За її словами, Одарченко налагодив контакти в Закарпатській області й сам розповідав про тісні зв'язки з колишнім головою Закарпатської обласної військової адміністрації Віктором Микитою, який наразі обіймає посаду заступника голови Офісу президента.

 «Ви всю країну «закрили», а для своїх – будь ласка, вони завжди виїдуть. Хто наступний?» Антикорупційний суд заарештував обраного від партії «Слуга Народу» нардепа Одарченка з альтернативою у 15 млн грн застави. Ці кошти внесли, і політик вийшов з-під варти.  

Як відомо, антикорупційний суд заарештував обраного від партії «Слуга Народу» нардепа Одарченка з альтернативою у 15 млн грн застави. Ці кошти внесли й політик вийшов з-під варти. Його підозрюють у хабарництві, зокрема, у спробі підкупу Мустафи Найєма, ексголови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України. В обмін на 50 тисяч доларів депутат просив «сприяти» виділенню держкоштів на відновлення підконтрольного йому об’єкта інфраструктури.
Коментарі

Олексій ГОНЧАРЕНКО, народний депутат від фракції «Європейська Солідарність»:

«Сталася непересічна подія. Ми втратили одного нашого колегу. Пан Одарченко, «Міжфракційне об’єднання СІЗО», втік. Тепер у «МФО СІЗО» є підгрупа «Втекли». Там Дмитрук обирався від «Слуги Народу». Тепер там Одарченко, обирався від «Слуги Народу»… Ви всю країну «закрили», а для своїх – будь ласка, вони завжди виїдуть. Хто наступний, питаю? Хто з цього нескінченного «МФО СІЗО»? Це – ганьба».

Олег СИМОРОЗ, громадський активіст:
«У мене питання до «слуг народу» та владної верхівки, в руках якої вся правоохоронна система: а скільки ще має втекти ваших корупціонерів, щоб ви ну хоча б очільника прикордонної служби зняли? Скільки ще має втекти, щоб ви зрозуміли, що застава для топкорупціонерів грає проти держави?». 

Читайте також: Чому на дружину лукашенка кажуть «дама з коровою».

Реклама Google

Telegram Channel