Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
Як зрадник із Луцька Тимощук допомагає кровопивці-путіну

Цю футболку манкурт передав на аукціон, аби зібрати гроші для російської армії.

Фото із сайту sport.ua.

Як зрадник із Луцька Тимощук допомагає кровопивці-путіну

16 вересня 2024 року колишній футболіст національної збірної України, луцької «Волині» та донецького «Шахтаря» Анатолій Тимощук передав футболку пітерського «Зеніта» зі своїм автографом на аукціон, направлений на допомогу Курській області

Повідомляється, що лот був викуплений за 700 тисяч рублів (7500 тисяч доларів). «Футболка у кольорах блокадної стрічки до матчу до Дня пам’яті жертв блокади Ленінграда. Вторговані кошти будуть направлені в Курську область», – йдеться в описі лоту.

Як відомо, зараз 45-річний українець працює помічником тренера у санкт-петербурзькому «Зеніті». Він жодним чином не засудив повномасштабне вторгнення рф на свою Батьківщину. За це Українська асоціація футболу виключила його з реєстру національних збірних і позбавила всіх регалій. Також забрали в Тимощука і звання Почесного громадянина Луцька.

Реклама Google

Тим часом колишня дружина Анатолія Тимощука – Надія Навроцька – вважає, що в її екссудженого не було виходу: «У росії система стає все більш неадекватною, і там закручують всім гайки – а-ля сталінські часи…

Якщо він буде сидіти тихо, то стане підозрілим для російських спецслужб. До нього будуть виникати питання, і Толіку треба підтверджувати свою прихильність «русскому міру» або втікати. Але як він втече, якщо перевів у росію всі гроші з Німеччини вже після початку війни».

До речі, Надія Навроцька також спростувала інформацію про те, що батько зрадника України Олександр Тимощук служить у територіальній обороні: «Що-що, а Тимощук уміє казки розповідати».

Петро ПАС.

Читайте також: Пропутінська Венесуела здорово допомогла Україні.

Telegram Channel