Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
На Волині відзначили найкращих бібліотекарів (Фото)

В рамках урочистостей було нагороджено найактивніших працівників бібліотек регіону.

Фото: Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олени Пчілки.

На Волині відзначили найкращих бібліотекарів (Фото)

На днях у Волинській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, який відзначається щорічно 30 вересня

В заході взяла участь народна депутатка України Ірина Констанкевич. Вона відзначила бібліотеки як важливу складову культурного інформаційного фронту держави та вручила бібліотекарям Подяки народного депутата України за активну діяльність в розбудові бібліотечної справи.

Про це інформує Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олени Пчілки.

«Директор Департаменту культури, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації Олександр Хвіщук за дорученням голови Волинської обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка вручив Почесні грамоти та Подяки Волинської обласної державної адміністрації та Грамоти і Подяки Департаменту культури, молоді та спорту найактивнішим працівникам публічних бібліотек регіону.

За дорученням голови Волинської обласної ради Григорія Недопада Почесні грамоти та Подяки обласної ради вручила т.в.о. директора Волинської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки Наталія Граніч.

Найкращі бібліотеки - Хаби цифрової освіти було відзначено Подяками обласного відділення Української бібліотечної асоціації.

В рамках урочистостей відбулося професійне спілкування на тему «Бібліотеки під час війни. Трансформація завдань», під час якого йшлося про важливість роботи бібліотек у період воєнного стану, обговорювалися проблеми роботи книгозбірень та актуальність функціонування бібліотечних установ, обмін досвідом.

Вітаємо бібліотечних працівників, читачів і всіх любителів книги з прийдешнім святом!», йдеться в повідомленні.

 

Читайте також: «Національна ікона»: New York Times розповів про Сергія Жадана, який мобілізувався».

Реклама Google

 

Telegram Channel