Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
У громаді на Волині нагородили посмертно 14 Захисників

Звання «Почесний громадянин міста Ковеля» присвоїли вже 100 полеглим Захисникам України.

Фото: Ігор Чайка.

У громаді на Волині нагородили посмертно 14 Захисників

26 вересня Ігор Чайка, очільник міста Ковеля, провів 54 чергову сесію міської ради.

На засіданні було присвоєно звання «Почесний громадянин міста Ковеля» (посмертно) 14 Захисникам з Ковельської громади, які загинули (померли) під час російсько-української війни

Про це інформує Ігор Чайка.

«За мужність і героїзм, виявлені у захисті незалежності та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку цього звання удостоєні: Булавка Сергій Володимирович, Кухарчук Віталій Анатолійович, Кушнірчук Віталій Іванович, Панасюк Вадим Анатолійович, Прокопчук Дмитро Петрович, Романовський Дмитро Валентинович, Рудень Михайло Миколайович, Саковський Владислав Валентинович, Семенюк Юрій Іванович, Стахорський Олексій Петрович, Хоміч Олексій Миколайович, Шайтан Павло Павлович, Шевко Володимир Андрійович, Шпилюк Андрій Сергійович.

Це почесне звання у Ковельській громаді присвоїли вже 100 полеглим захисникам України. Вічна памʼять та шана кожному воїну, який віддав своє життя за незалежність країни!

Також під час сесії розподілили 5,8 мільйонів гривень з перевиконання міського бюджету на підтримку Сил оборони та безпеки України. Загалом з початку року на потреби армії Ковельська міська громада вже виділила понад 64 млн. гривень бюджетних асигнувань.

Затвердили з депутатами і старосту Тойкутського округу. Цю відповідальну посаду обійматиме ковельчанка Оксана Апатьєва, яка працювала завідувачем сектору ведення реєстру територіальної громади відділу обліку, розподілу та приватизації житла виконавчого комітету Ковельської міської ради. Більше 2-х років обов'язки старости в Тойкутському окрузі виконував Петро Бородій - староста Білинського старостинського округу», йдеться в повідомленні.

 

Читайте також: «Дружині і сестрі полеглого Героя з Волині вручили його почесну відзнаку».

Реклама Google

 

Telegram Channel