Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
У Ковелі зводять будинок для переселенців: розпочато утеплення

Проєкт реалізовують за підтримки ЄС.

Фото Ковельська міська рада.

У Ковелі зводять будинок для переселенців: розпочато утеплення

Дім будують на вулиці Кияна

У Ковелі продовжується реалізація грантового проєкту «Підтримка ЄС у забезпеченні житлом внутрішньо переміщених осіб у м.Ковель» у межах проєкту «Житло для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та відновлення звільнених міст в Україні». 

 

 почато черговий етап будівництва важливого для інфраструктури нашого міста об’єкту — теплоізоляційні роботи. Зовнішні стіни будинку утеплятимуть мінеральною ватою за технологією «Влаштування фасадної теплоізоляції з опорядженням штукатурками», інформують в міській раді.

Для покращення екологічного фону проєкту було прийнято рішення не використовувати на даному етапі будівництва пінополістирол, а обмежитись лише мінватою. Технічні експерти зазначають, що цей матеріал має достатні технічні характеристики щодо щільності, теплопровідності відповідно до сучасних нормативних вимог, а також відповідає усім вимогам протипожежної безпеки та екології.

 

 Нагадаємо, що проєкт з будівництва багатоповерхового будинку реалізується за фінансування Європейського Союзу @EuropeanUnioninUkraine та адмініструється Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією Нефко @NefcoinUkraine у співпраці з Ковельською міською радою.

Реклама Google

Telegram Channel