Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
Чорні вісті з фронту: на війні загинули ще четверо волинян

Фото ілюстративне.

Чорні вісті з фронту: на війні загинули ще четверо волинян

Наш край у скорботі

27 вересня в громадах області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще четверо бійців з Волині: Олександр Швець, Сергій Шевчук, Борис Кулеш і Віталій Сардачук

Про це повідомляє Суспільне. Луцьк.

Олександр Швець

Під час виконання бойового завдання у Донецькій області поліг військовослужбовець з села Городок Олександр Швець. Останній бій захисник прийняв 20 вересня.

За даними Прилісненської громади, загиблому волинянину було 42 роки. У Олександра Швеця залишилися батьки. Дату і місце прощання з бійцем сповістять додатково.

 

 Сергій Шевчук

21 вересня 2024 року в районі населеного пункту Терни Краматорського району на Донеччині загинув військовослужбовець Сергій Шевчук, повідомили в Рожищенській міській раді.

47-річний боєць служив на посаді навідника кулеметного взводу однієї з механізованих бригад. В громаді оголосили триденну жалобу. 

 

Борис Кулеш

Лучанину Борису Кулешу був 51 рік. За даними Луцької міської ради, військовослужбовець був кулеметником стрілецького відділення стрілецького взводу.

Солдат загинув 16 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Синьківка Харківської області.

Віталій Сардачук

Полеглий боєць Віталій Сардальчук — теж із Луцької громад, загинув 18 вересня 2024 року під час боїв біля Кринок в Херсонській області.

В міськраді зазначили, що 27-річний військовослужбовець служив на посаді стрільця-санітара відділення морської піхоти. Дату і місце прощання з Віталієм Сардачуком повідомлять додатково.

Читайте також: «Оперативна ситуація на кордоні Волині з білоруссю на ранок 28 вересня».

Реклама Google
 

 

 

Telegram Channel