Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
У громаді на Волині на благодійному турнірі з футболу зібрали 45 000 гривень для ЗСУ (Фото)

Тож напередодні на футбольному полі зустрілися збірні команди прикордонників, військовослужбовців, поліцейських, рятівників.

Фото: Facebook.

У громаді на Волині на благодійному турнірі з футболу зібрали 45 000 гривень для ЗСУ (Фото)

У Камені-Каширському задля того, щоб підтримати українських воїнів, районна військова адміністрація спільно з міською радою організували спортивний захід. Його символічно присвятили Дню захисників і захисниць.

Тож напередодні на футбольному полі зустрілися збірні команди прикордонників, військовослужбовців, поліцейських, рятівників. Вони розіграли м'яч на Кубок захисника – 2024, а разом із тим – зібрали кошти для придбання автівок на фронт.

Про це повідомляє Камінь-Каширська районна військова адміністрація.

«Турнір розпочали символічно – з виконання Державного Гімну та вшанування пам’яті полеглих Героїв. В урочистому відкритті взяла участь голова РВА Ольга Ващук.

– Будь-які спортивні змагання, хоч і мають суперницьке підґрунтя, але насправді об’єднують, бо ж торуємо спільну мету. Благородну. Приємно бачити серед учасників тих, хто не зі слів знає, що означає боронити, допомагати, рятувати, захищати... Нехай нині панує командний дух, а згуртованість стане запорукою перемоги і на стадіоні, і на «нулі». Слава Україні! – мовила Ольга Петрівна.

Під час турніру футболісти показали надзвичайно видовищну гру, а вболівальники отримали масу яскравих емоцій та моментів. На глядацьких трибунах, до слова, було і чимало молоді, яка поруч з іншими активно наповнювала скриньку «Для потреб ЗСУ». Загалом вдалося зібрати близько 45 тисяч гривень.

Переможців – прикордонників – нагородили кубками та медалями, а також окремо відзначили кращих гравців. Самі ж учасники кажуть, що такі спортивні заходи допомагають перезавантажитися, додають нові сили та мотивацію для подальшого виконання надважливих завдань за призначенням.

До слова, «срібло» здобула збірна команда «Камінь», а «бронзу» – рятівники», - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ гуманітарної політики та інформаційної діяльності райдержадміністрації.

 
 
 
 
 
 

Читайте також: «На Волині жінка назбирала в лісі понад сотню білих грибів (Фото)».

Реклама Google
 

Telegram Channel