Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
Порошенко обговорив зі спецпредставником Швеції по Україні нагальні потреби ЗСУ

Порошенко подякував за значну підтримку, яку Швеція надає Україні.

Фото Європейська солідарність.

Порошенко обговорив зі спецпредставником Швеції по Україні нагальні потреби ЗСУ

Петро Порошенко, який перебуває з візитом у Швеції, зустрівся із новопризначеним Спеціальним представником Швеції з питань відновлення, бізнесу та розвитку України Ульріком Тідестрьомом

Пʼятий Президент високо оцінив значну та системну підтримку Україні з боку Уряду Швеції у зміцненні військового потенціалу, посиленні економічної стійкості та наданні гуманітарної допомоги. «Ознайомив Спецпредставника із реальною ситуацією на фронті та викликами і потребами Збройних Сил України. Наголосив, що невід’ємними елементами нашої спільної перемоги над російським агресором є істотне збільшення поставок ракетного та протиповітряного озброєння, зняття будь-яких обмежень на застосування ЗСУ західних озброєнь, посилення санкційного тиску проти путінського режиму та його поплічників, а також прискорення членства України в ЄС та НАТО», – повідомив Порошенко у соцмережах.

 

 «Обговорили пріоритетні напрямки та моделі ефективної відбудови післявоєнної України, в тому числі виклики корупції та згортання реформи децентралізації», – пише Петро Порошенко.

Реклама Google

Telegram Channel