Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
У волинському місті завершили облаштування дворів (Фото)

Протягом весняно-літнього періоду цього року підрядні організації завершили ремонт на вулицях міста.

Фото: Ігор Пальонка - голова Володимир-Волинської територіальної громади.

У волинському місті завершили облаштування дворів (Фото)

Перелік вулиць та дворів у місті Володимирі, що потребували ремонту, був затверджений іще у 2021 році. Більшість цих робіт були виконані торік, проте частину не вдалось доробити до кінця з різних причин

Відтак протягом весняно-літнього періоду підрядні організації завершили ремонт дворів на Ковельській, 73, Староостровецькій, 4-8 та на Луцькій, 101. 

Про це інформує Ігор Пальонка - голова Володимир-Волинської територіальної громади.

«Під час ремонтно-дорожніх робіт на Староостровецькій вулиці було облаштовано тверде асфальтне покриття, на доріжках укладено плитку, а в двох інших дворах плиткою облаштовано як пішохідну, так і проїжджу частини. Окрім цього встановили нові елементи благоустрою, розширили місця для паркувань, збудували нові сміттєві майданчики.

Враховано у дворах і пониження бордюрів для забезпечення доступності для маломобільних груп населення, зокрема людей з інвалідністю, батьків з дитячими візочками та літніх людей.

Віримо, що після перемоги України зможемо і далі працювати над тим, щоб Володимир став ще комфортнішим для кожного мешканця!», йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Горохівська громада подається на конкурс «Громада на всі 100» (Фото)».

Реклама Google

 

Telegram Channel