Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
У Ковелі творчо презентували зв'язки відомих композиторів з Волинню (Фото)

Захід був благодійним.

Фото: Facebook.

У Ковелі творчо презентували зв'язки відомих композиторів з Волинню (Фото)

Історико-мистецький вечір «Зв’язки відомих композиторів з Волинню» до Міжнародного дня туризму організувало управління культури, молоді, спорту та туризму

Гарна локація, цікаві факти і музика – найголовніші складові, які й створили атмосферу цього особливого заходу, що проходив на терасі ресторану Mira mar.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

«Екскурс для учасників зустрічі у минуле зробив історик, ковельчанин Андрій Павляшик, який і зупинився на маловідомих фактах про життя та творчість видатних композиторів, які тою чи іншою мірою мали стосунок до Волині.

Музичне наповнення цього красивого дійства взяли на себе колективи школи мистецтв. Звучали твори у виконанні симфонічного оркестру, керівник Анатолій Літвінчук, концертмейстер Світлана Лисковець, солістка Вікторія Тітчук; ансамблю «Камертон», керівник Алла Завірюха, концертмейстер Інна Бига; ансамблю «Експромт», керівник Олександр Середа, концертмейстер Інна Бига; народного аматорського ансамблю народної музики «Награш», керівник Віталій Зінчук, солісти Ірина Михалевич, Андрій Мигуля, Петро Журавель.

Захід був благодійним, кожен охочий мав можливість на нього потрапити, пройшовши реєстрацію, яку проводило управління культури, молоді, спорту та туризму», - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також: «Оксана Білозір виступила в Суджі Курської області».

Реклама Google
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telegram Channel