Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
У волинській громаді подбали про збереження ментального здоров’я учасників освітнього процесу (Фото)

Ця важлива ініціатива є частиною масштабного проєкту «Спільна ініціатива України та Румунії для соціального відновлення, інклюзії та згуртованості українських громад».

Фото: Facebook.

У волинській громаді подбали про збереження ментального здоров’я учасників освітнього процесу (Фото)

У Боратині відбулась діалогова зустріч на цю тему

Боратинський ліцей став майданчиком для надзвичайно важливої розмови. Представники освітньої спільноти та небайдужі мешканці громади зібралися на діалогову зустріч, присвячену важливому питанню сьогодення: «Що ми можемо зробити для збереження ментального здоров'я учасників освітнього процесу?»

Про це повідомляє Боратинська громада.

«Передувала зустрічі активна підготовка команди фасилітаторів: Валентини Ільюк, Аліни Нагірної, Марії Книш, Олександри Лось та Марії Никитюк, які пройшли навчання в Інституті миру і порозуміння у Києві. Якісній організації сприяли й онлайн зустрічі підтримки з ментором проєкту Світланою Тарасовою.

Спільними зусиллями освітяни та мешканці громади сфокусувалися на практичних кроках покращення ментального здоров’я усіх учасників освітнього процесу і, як наслідок, жителів Боратинської громади.

Віримо, що ця діалогова зустріч сприятиме створенню середовища, де кожен учасник освітнього процесу почуватиметься підтриманим та захищеним.

Ця важлива ініціатива є частиною масштабного проєкту «Спільна ініціатива України та Румунії для соціального відновлення, інклюзії та згуртованості українських громад», що фінансується Італійським агентством зі співробітництва у сфері розвитку (AICS)», - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також: «У громаді на Волині запрошують на патріотичний пробіг в пам'ять про загиблих воїнів».

Реклама Google
 

 

 

 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel