Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
У Луцьку спортсмени ділилися олімпійським досвідом з школярами

Учні вийшли з актової зали з новими знаннями, враженнями та бажанням займатися спортом.

Фото: facebook.com.

У Луцьку спортсмени ділилися олімпійським досвідом з школярами

Зустріч зі спортсменами високого рівня нещодавно відбулася у Луцькому ліцеї № 26

В актовому залі навчального закладу панувала особлива атмосфера. 25 вересня ліцеїсти мали унікальну можливість поспілкуватися зі справжніми зірками українського спорту: триразовою олімпійкою Іриною Климець, її тренером Романом Черкашином та молодим талановитим спортсменом, випускником ліцею Артемом Черкашином.

Про це йдеться на сторінці навчального закладу.

Спорстсмени поділилися своїми досвідом, історіями успіху та мотивацією.

Ірина Климець, триразова учасниця Олімпійських ігор, розповіла про свій шлях до успіху, поділилася секретами власних тренувань та наголосила на важливості наполегливості та віри в себе.

«Спорт – це не лише фізичні вправи, – зазначила Ірина, – це спосіб життя, який формує характер. Головне – це бажання і праця».

Спортивний шлях Артема Черкашина теж зацікавив вихованців, оскільки він є Чемпіоном України з метання молота і входить у десятку кращих спортсменів світу серед молоді.

Після виступів спортсменів учні мали можливість поставити свої запитання. Вони цікавилися особливостями харчування, режимом дня, подоланням труднощів та мріями про майбутнє. Атмосфера в залі була теплою та дружньою. Багато ліцеїстів зізналися, що зустріч з олімпійкою та іншими спортсменами надихнула їх на власні досягнення.

Зустріч зі спортсменами стала справжнім святом для ліцею №26. Вона показала учням, що завдяки наполегливості, таланту та вірі в себе можна досягти великих висот. Учні вийшли з актової зали з новими знаннями, враженнями та бажанням займатися спортом.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Національний рекорд України зафіксували у Луцьку (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel