Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
Український воротар забив у чвертьфіналі чемпіонату світу з футзалу

Але і крутий же ви, «товаришу-пане» Сухов!

Фото із сайту sport.ua.

Український воротар забив у чвертьфіналі чемпіонату світу з футзалу

Цей гол став сьомим із дев'яти точних ударів збірної України у ворота збірної Венесуели, яка в 1/8 фіналу сенсаційно вибила з турніру одного з фаворитів – Іспанію – 2:1

І забивав 27-річний кіпер Олександр Сухов не у порожні ворота Венесуели, а завершуючи повноцінну атаку «синьо-жовтих». І вийшло це дуже бомбезно – рахунок тоді став 7:3…

Після цього латиноамериканці замінили воротаря на п’ятого польового гравця – і нашим було не так просто, але свою перевагу вони більш ніж впевнено відстояли. Ще й красиво збільшили!

Тож підопічні Олександра Косенка сьогодні продемонстрували яскравий урок підопічним Сергія Реброва. Бо у «малому футболі» – футзалі, ми – козаки, на відміну від великого футболу...

А головною зіркою нашої команди став 27-річний нападник київського  «ХІТа» Данило Абакшин, який забив аж три голи у ворота венесуельців.

Отож, Україна – у четвірці найсильніших збірних з футзалу на планеті! Фантастика! Єдиний раз збірна України опинялася в числі чотирьох найкращих команд планети у 1996-му році.

Україна – у четвірці найсильніших збірних з футзалу на планеті!

Чемпіонат світу з футзалу. 1/4 фіналу. Україна – Венесуела – 9:4 (5:3).

 Голи: Абакшин (5 хв., 16, 18), Шотурма (14), Швед (20), Семенченко (21), Сухов (27), Чернявський (32), Микитюк (38)  М.Франсія (6), Віамонте (16), Відаль (17), Моррілльо (30).

Україна: Сухов, Корсун, Мельник, Семенченко, Абакшин – Савенко, Швед, Жук, Чернявський, Зварич, Шотурма, Микитюк, Фаренюк.

Арена: «Хумо Арена» (Ташкент, Узбекистан).

У півфіналі суперником національної збірної України з футзалу стане збірна Бразилії, яка сьогодні у непростому матчі здолала-таки Марокко – 3:1.

Матч Бразилія – Україна пройде 2 жовтня о 18:00.

Читайте також: Як зрадник із Луцька Тимощук допомагає кровопивці-путіну.

Реклама Google

Telegram Channel