Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
Гімназія на Волині відзначила свій ювілей (Фото)

Ювілей рідної гімназії став важливою подією для всіх.

Фото: Борохівська гімназія.

Гімназія на Волині відзначила свій ювілей (Фото)

27 вересня у Борохівській гімназії відбулося святкування її 60-ліття, яке стало важливою подією для всіх учасників шкільної спільноти

Цей день зібрав у стінах рідної школи вчителів, учнів і їх батьків, випускників, аби разом відзначити знакову дату в історії закладу.

Про це інформує Борохівська гімназія.

«Привітати Борохівську гімназію зі святом прийшли також Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк, заступник сільського голови Леонід Гроголь,                 в.о.начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Світлана Зінкевич, староста Борохівського старостинського округу Катерина Маннонова.

60-річний ювілей гімназії - це важлива, хвилююча дата. Як багато відбулося за ці роки! Скільки поколінь вчителів, дітей, працівників причетні до цієї дати! У кожного - свої неповторні спогади про навчальний заклад, бо школа - це не лише стіни, це - дух, пам'ять, традиції і наступність поколінь.

Програма заходу святкування була насиченою і цікавою - учні та вчителі музичними виступами створювали для усіх присутніх святкову атмосферу.

Творчих здобутків, світлого майбутнього тобі, гімназіє! З ювілеєм!», йдеться в повідомленні.

 
 
 

 

 

Читайте також: «Завжди привітний, живе по правді: на Волині громада привітала іменинника з 93-річчям».

Реклама Google

 

Telegram Channel