Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
У Ковелі вшанували людей поважного віку

Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння.

Фото: Фейсбук.

У Ковелі вшанували людей поважного віку

1 жовтня в Україні відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що свідчить про глибоку повагу українського суспільства до людей старшого покоління

Навіть у складний час воєнного сьогодення це гарна нагода сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам праці, пенсіонерам і всім літнім людям за доброту і мудрість, за багаторічну самовіддану працю, за внесок у розвиток України. Сказати спасибі за те, що пронесли крізь своє життя невмирущі людські цінності, вірність рідній землі, зберегли для нащадків найкращі національні традиції, навчили нас долати труднощі та бути достойними громадянами своєї держави.

Про це зазначили на фейсбук-сторінці Ковельської районної державної адміністрації.

У переддень свята начальниця Ковельської районної військової адміністрації, голова Ковельської районної ради, перший заступник голови Ковельської райдержадміністрації, керівник Волинської обласної організації ветеранів України зустрілися з представниками ветеранських організацій, міськрайонної організації «Товариство Червоного Хреста України» аби поспілкуватись, привітати ветеранів зі святом, подякувати за активну громадську діяльність та небайдужі серця.

Очільниця Ковельської РВА подякувала присутнім за надзвичайно великий внесок у розвиток Ковельщини, за патріотизм, допомогу Збройним Силам України, небайдужість, активну громадську позицію, за те, що готові завжди підставити плече та передають молоді українські звичаї та традиції. Побажала всім передусім переможного миру, міцного здоров’я та добробуту.

За значний внесок у розвиток ветеранського руху, багаторічну громадську діяльність, спрямовану на вирішення проблем ветеранів, активну життєву позицію активістів ветеранських організацій відзначено нагородами Ковельської районної військової адміністрації, Ковельської районної ради, Волинської обласної організації ветеранів України, Ковельської районної організації ветеранів України. Присутні також отримали подарунки.

Зустріч проходила в щирій, доброзичливій атмосфері. Ветерани у свою чергу дякували керівництву району за підтримку і допомогу.

Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку змагалися ветерани – захисники України.

Реклама Google

Telegram Channel