Курси НБУ $ 41.22 € 46.15
У волинській громаді відбулися збори команд психолого-педагогічного супроводу (Фото)

Команди психолого-педагогічного супроводу прагнуть створити комфортне освітнє середовище для кожного учня.

Фото: Рожищенський Ірц.

У волинській громаді відбулися збори команд психолого-педагогічного супроводу (Фото)

Директор і фахівці (консультанти) КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Рожищенської міської ради продовжують працювати з командами психолого-педагогічного супроводу в закладах загальної середньої освіти Рожищенської громади з метою забезпечення ефективного освітнього процесу дітей з особливими освітніми потребами

Збори команд психолого-педагогічного супроводу відбулися в закладах, де організовано інклюзивне навчання: КЗЗСО «Рожищенський ліцей №3», КЗЗСО «Рожищенський ліцей №4» та КЗЗСО «Дубищенський ліцей».

Про це інформує Рожищенський Ірц.

«Члени команд почали обговорювати цілі на навчальний рік 204-2025-х рр та затвердили індивідуальні програми розвитку дітей з особливими освітніми потребами, обговорили питання щодо її реалізації.

Реклама Google

Спільними зусиллями прагнемо створити комфортне навчальне середовище для всіх учасників освітнього процесу, враховуючи інтереси кожної дитини. Ми хочемо, щоб всі учні змогли отримати якісну освіту.

Дякуємо всім учасникам команд психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами за співпрацю!», - йдеться в повідомленні.

 
 

Читайте також: «Гімназія на Волині відзначила свій ювілей (Фото)».

Telegram Channel