Курси НБУ $ 41.22 € 46.15
У Ковелі створюють рушник – символ слави та вдячності

На ньому будуть вишиті імена наших Героїв, які загинули за Україну.

Фото: Фейсбук.

У Ковелі створюють рушник – символ слави та вдячності

Відома ковельська майстриня, секретар громадської організації Ковельської філії «Союз Українок» – Ніна Габрилевич – працює над особливим рушником

Вишите полотно стане у подальшому для громади символом слави та вдячності у пам’ять про тих, хто поліг за Україну.

Про це розповідають у Ковельській міській раді.

Ця незвична робота, сповнена особливими почуттями, мов наше життя, переплетена двома кольорами. Що думає ця мудра, сильна жінка, коли бере до рук голку.

– Я постійно молюся, часто плачу, бо болить душа за Україну. Але попри хворобу, втому, непрожиту біль власних втрат беру до рук голку і вишиваю…бо розумію, як це важливо. Вдячність за мужність, відвагу і найвищу міру любові, яку поклали до ніг своїй Неньці наші Славні Герої, ми увіковічнимо у вишивці, – каже пані Ніна.

Дякуємо Ніні Габрилевич, що взяла на себе найважчий етап створення унікального рушника Ковельської територіальної громади.

Нагадаємо. Цей рушник започаткований учасниками проєкту «Крила», який був створений, щоб підтримати матерів, які втратили своїх синів на війні. На ньому будуть вишиті імена наших Героїв, які загинули за Україну. Тканина буде передаватись родинам, щоб кожен мав можливість вишити ім’я свого сина, чоловіка, батька, брата.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинські прикордонники розповіли школярам про справу захисту державного кордону (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel