Курси НБУ $ 41.22 € 46.15
У місті на Волині відкрили дитячий інтеграційний простір (Фото)

Нові можливості для переселенців у Камінь-Каширській громаді.

Фото: Фейсбук.

У місті на Волині відкрили дитячий інтеграційний простір (Фото)

Завдяки співпраці Камінь-Каширської міської ради з благодійним фондом «Рокада» Волинь у громаді зроблена ще одна добра справа

Сьогодні, 30 вересня, у Всесвітній день бібліотек у міській дитячій книгозбірні відкрили дитячий інтеграційний простір для внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомили у Камінь-Каширській міській об'єднаній територіальній громаді.

Ремонт приміщення був проведений за кошти міського бюджету, а облаштування меблями та технікою здійснено у рамках реалізації проєктів з дитячого захисту.

Таким чином успішно створено інтеграційний простір для дітей, спрямований на підтримку їх розвитку та соціальної адаптації.

Презентований сьогодні центр взаємодії створений для підтримки та допомоги переселенцям буде сприяти соціальному й культурному інтегруванню в громаду нових мешканців.

«Дуже сподіваюся, що цей простір стане місцем для нових можливостей, зустрічей, заходів та спілкування не лише для дітей, а й для їхніх батьків та всіх охочих. Надіюся, що тут завжди буде людно, затишно і дружньо,» -

зазначив міський голова Віктор Пась.

Очільник громади подякував представникам Львівського офісу УВКБ ООН та Благодійний фонд «Рокада» Волинь, які приїхали на відкриття, і завдяки яким Камінь-Каширська громада отримала такий сучасний дитячий простір і стала комфортнішою.

 
 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У громаді на Волині організували конкурс серед закладів освіти.

Реклама Google

Telegram Channel