Курси НБУ $ 41.22 € 46.15
На Буковині суд оштрафував працівника ТЦК за побиття чоловіка під час вручення повістки

Волинь-нова

На Буковині суд оштрафував працівника ТЦК за побиття чоловіка під час вручення повістки

Покарання у виді штрафу становить 850 гривень

Конфлікт між головним сержант-командиром відділення військової частини та буковинцем стався близько 12:30 11 серпня 2024 року. Військовий перебував на зупинці громадського транспорту та почав сперечатися з потерпілим. Після цього він один раз вдарив долонею руки в потилицю чоловіка, йдеться у вироку Садгірського районного суду від 19 вересня.

Про це інформує ZAXID.NET.

«Своїми діями військовий завдав потерпілому фізичного болю без спричинення тілесних ушкоджень. Таким чином, обвинувачений вчинив кримінальне правопорушення, а саме побої і мордування», – зазначено у вироку суду.

Обвинувачений Володимир Л. в суді свою вину визнав повністю й пояснив, що побачив на автобусній зупинці чоловіка і хотів вручити йому повістку, однак той відмовився. Після цього між ними виник словесний конфлікт, обвинувачений не стримався та один раз вдарив його по шиї. Військовий зазначив, що у вчиненому щиро кається.

Суддя Садгірського районного суду Світлана Мілінчук при винесенні вироку врахувала те, що працівник ТЦК раніше не судимий, на обліку у лікаря психіатра та лікаря нарколога не перебуває, за місцем служби зарекомендував себе з позитивної сторони, як старанний, позитивний, дисциплінований військовослужбовець.

Суд визнав Володимира Л. винуватим у вчиненні кримінального проступку і призначив покарання йому у виді штрафу у розмірі 850 гривень.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Дружині і сину полеглого Героя з Волині вручили його посмертну нагороду.

Реклама Google

Telegram Channel