Курси НБУ $ 41.22 € 46.15
У закладах Волині провели профілактичні бесіди про сказ (Фото)

Вихованцям і працівникам навчальних закладів фахівці розповіли, яку небезпеку становить сказ і як від нього вберегтися.

Фото: Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб.

У закладах Волині провели профілактичні бесіди про сказ (Фото)

Фахівці відділів і відділень Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі сказом провели комунікаційні заходи в навчальних і медичних закладах області, а також в установах лісового господарства

Із лікарями та медичними сестрами обговорили алгоритм ведення пацієнтів щодо постконтактної профілактики сказу, питання обліку звернень та внесення даних в термінові повідомлення, пов’язані з укусами тварин. Йшлось і про профілактичну імунізацію людей, котрі професійно пов'язані з ризиком зараження сказом.

Про це інформує Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб,

«Вихованцям і працівникам навчальних закладів фахівці розповідали про сказ і яку небезпеку він становить для здоров’я і життя людини, яким чином  відбувається інфікування і як від цього вберегтися. Вони також поширили інформаційні матеріали з профілактики сказу.

Заходи відбулися в Іваничівській багатопрофільній лікарні, закладі дошкільної освіти і ліцеї №2 селища Іваничі, у Нововолинську - в центрі первинної медико-санітарної допомоги, центральній міській лікарні, ліцеях №1 та №6, закладі дошкільної освіти №2.

Також до комунікації залучили працівників закладів охорони здоров’я Любомльської, Маневицької, Прилісненської, Колківської та Ковельської громад. У Камені-Каширську фахівці відвідали центральну районну лікарню і Центр первинної медико-санітарної допомоги, заклади ФОП Вахарик А. В. і ФОП Вавдіюк, у Ратному – центр первинної медичної допомоги і районну лікарню, клініку сімейної медицини «BEHEALTHY».

У Старій Вижівці колеги побували в закладах освіти, багатопрофільній лікарні, центрі первинної медико-санітарної допомоги, іншій філії клініки сімейної медицини «BEHEALTHY», у ФОП Гаврилюк і ФОП Корець.

Окрім того, відбулися візити до Володимирського територіального медичного об’єднання, амбулаторії села Зимне Оваднівського Центру первинної медичної допомоги, школи іноземних мов «EuroFuture» в Ковелі і до Маневицького лісового господарства», йдеться в повідомленні.

 

 

Читайте також: «Територія здоров'я» відвідала ще одне селище на Волині».

Реклама Google

 

Telegram Channel