Курси НБУ $ 41.22 € 46.15
Чорна звістка прийшла на Волинь: на передовій загинуло четверо наших земляків

Вічна пам’ять і слава Героям!

Фото із сайту ukr.net.

Чорна звістка прийшла на Волинь: на передовій загинуло четверо наших земляків

Зустріньмо гідно і проведімо в останню путь Захисників із Поліського краю

У громадах Волинської області 30 вересня повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще четверо бійців – наших Оборонців.

Це – Олександр Кирилов, Микола Мартинюк, Андрій Шевчук і Ярослав Гарбар, інформує «Суспільне Луцьк».

Олександр Кирилов

Як повідомили у Володимирській міській раді, 28 вересня під час бойових дій на Донеччині загинув солдат Олександр Кирилов.

Олександр Кирилов.
Олександр Кирилов. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Волинянин служив у війську за контрактом. Кілька місяців тому захиснику виповнився 21 рік. Дату і місце прощання з Олександром Криловим сповістять додатково.

Микола Мартинюк

У російсько-українській війні загинув військовослужбовець з села Озеряни Микола Мартинюк. Бійцю було 33 роки, повідомили у Турійській громаді.

Микола Мартинюк.
Микола Мартинюк. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Волинянин служив у війську з травня 2023 року. Останній бій солдат прийняв 28 вересня 2024 року поблизу Першотравневого на Харківщині.

Ярослав Гарбар

Про втрату також сповістили у Маневицькій громаді — у російському полоні загинув 36-річний військовослужбовець з села Будки Ярослав Гарбар. З червня 2022 року боєць вважався безвісно зниклим. Згодом стало відомо, що волинянин перебував у полоні, але 14 липня 2022 року загинув у неволі.

Ярослав Гарбар.
Ярослав Гарбар. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Військовий був штаб-сержантом, старшим стрільцем десантно-штурмового взводу, захищав Україну від початку повномасштабного вторгнення. У Ярослава Гарбара залишилися матір, дружина і троє малолітніх синів.

Реклама Google

Андрій Шевчук

24 вересня під час виконання бойового завдання на Сумському напрямку загинув військовослужбовець Андрій Шевчук, повідомили у Нововолинській міській раді.

Андрій Шевчук.
Андрій Шевчук. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Полеглому захиснику було 45 років. У Андрія Шевчука залишилися батьки, дружина і діти. дату і місце прощання з бійцем сповістять додатково.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Читайте також: «Мамо, тату, він наступив на міну, і йому відірвало руку і ногу…».

Telegram Channel