Курси НБУ $ 41.22 € 46.15
На Волині вшанували пам'ять загиблих Захисників (Фото)

Вічна пам'ять Героям!

Фото: facebook.com.

На Волині вшанували пам'ять загиблих Захисників (Фото)

1 жовтня, у День Захисників і Захисниць України та свято Покрови Пресвятої Богородиці, у Нововолинській громаді згадали тих, хто віддав найцінніше – своє життя – за нашу свободу

Вшанування полеглих за Україну розпочали із загальнонаціональної хвилини мовчання.

Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

«Сьогодні війна не торкається безпосередньо наших будинків, але вона торкається кожної сімʼї», – сказав очільник громади. «Вгамувати біль сердець, які втратили у війні найрідніших, неможливо. Можливо лише берегти памʼять і продовжувати боротьбу», – звернувся до присутніх міський голова.

Борис Карпус вручив нагрудні знаки та посвідчення сімʼям пʼяти загиблих Захисників України – Вадима Семенюка, Олександра Тарасенка, Андрія Хрябченка, Богдана Білоконя, Олексія Мітяйкіна – відзначених званням «Почесний громадянин Нововолинської громади» (посмертно).

Зворушливою була презентація рушника памʼяті із вишитими іменами загиблих Захисників України. Під час показу рушника прозвучала спеціально написана пісня на слова Алли Синиці та музику Олександра Каліщука.

Над площею Вʼячеслава Чорновола пролунали молитви за спокій душ наших Героїв. Загальноміську панахиду очолив митрофорний протоієрей, настоятель Свято-Духівського Собору, отець Степан Фульмес.

Віримо, що наша перемога близько. Чекаємо наших Захисників і Захисниць вдома, живими та здоровими! Вічна шана і пам'ять полеглим Героям!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Ковелі створюють рушник – символ слави та вдячності.

Реклама Google

Telegram Channel