Курси НБУ $ 41.22 € 46.15
Луцьк схилив голови під час хвилини мовчання разом з усією Україною

Поклали квіти до пам’ятника Борцям за волю та незалежність України.

Фото: Фейсбук.

Луцьк схилив голови під час хвилини мовчання разом з усією Україною

У День захисників і захисниць, українського Козацтва, дату заснування УПА, свята Покрови Пресвятої Богородиці волинська громада віддала почесті тисячолітнім традиціям і незламному духу оборонців держави

До пам’ятного знаку борцям за волю і незалежність України прийшли військовослужбовці і ветерани, рятувальники і правоохоронці, представники влади різних рівнів і духовенство, молодь та громадськість.

Про це інформують у Волинській обласній раді.

У загальнонаціональній хвилині мовчання присутні схилили голови на знак пошанування пам’яті про тих, хто віддав життя за вільну українську державу та її народ – від воїнів-русичів і козаків до сучасних Героїв – захисників суверенітету і цілісності України.

Молитву за Україну і тих, хто захищає землю, море і небо, здійснив митрополит Луцький і Волинський Михаїл. До неба здійнявся синьо-жовтий стяг і багатоголоссям – Державний Гімн України. До пам’ятних знаку борцям за волю і незалежність України та фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України» лягли вінки і квіти.

«Я хочу Миру і тепла! Почути б думку світлу і пророчу, що ця війна далеко відійшла», - такими поетичними рядками у зворушливому виконанні десятирічного Миколки Варцаб’юка завершився пам’ятний захід на честь захисників і захисниць України.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині вшанували пам'ять загиблих Захисників (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel