Курси НБУ $ 41.25 € 45.71
Воїн волинської бригади переконаний, що Перемога вже відбулась у нашій свідомості

З вірою у Перемогу!

Фото: facebook.com.

Воїн волинської бригади переконаний, що Перемога вже відбулась у нашій свідомості

Пан Олександр понад 15 років пропрацював на заводі, був керівником структурного підрозділу, а згодом пов'язав своє життя із підприємницькою діяльністю та будував плани на майбутнє

Але все змінила клята війна, котру почав проти нашої країни північний сусід… Тож, не роздумуючи, Олександр вирушив до військкомату, а згодом став до лав 100 омбр.

Про це пише 100 окрема механізована бригада Сухопутних військ ЗСУ.

Будучи у війську, чоловік обрав собі позивний «Технолог».

«Спершу було навчання, далі тривалий час ми з побратимами виконували завдання із прикриття українсько-білоруського кордону, а в березні – вирушили під Бахмут», – розповів про свій бойовий шлях військовослужбовець.

Під час виконання бойового завдання поблизу Бахмута, «Технолог» отримав важке поранення. Після тривалого лікування та реабілітації Олександр повернувся до строю і нині обіймає посаду командира взводу роти забезпечення батальйону матеріального забезпечення. В підпорядкуванні «Технолога» перебувають кілька десятків бійців.

«Досвід, отриманий у цивільному житті, неабияк знадобився мені у війську. В першу чергу це стосується питання налагодження комунікації з підлеглим особовим складом. Поганих людей не буває. Є люди, на яких у нас не вистачає душевної потужності», – переконаний Олександр.

Після Перемоги «Технолог» планує зайнятися справою, котра буде приносити користь суспільству.

«Певною мірою, Перемога вже відбулася в нашій свідомості. Дивлячись на історію, українців постійно гнобили вороги. Зараз чимало людей навіть тут, на сході, починають спілкуватися українською мовою і усвідомлюють, що їм весь цей час промивали мізки. Перемога в першу чергу залежить від нас», – запевняє військовослужбовець.

Вдома на Олександра чекає велика родина: мама Лідія Феодосіївна, кохана дружина Надія, син Дмитро, троє сестер Оксана, Наталія та Світлана, а також брат Михайло.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Володимирський історичний музей стає доступніший для незрячих відвідувачів.

Реклама Google

Telegram Channel