Курси НБУ $ 41.25 € 45.71
Волинським військовим вручили високі державні нагороди

Нехай ці нагороди будуть згадкою про велику мужність та любов до України.

Фото: lutskrada.gov.ua.

Волинським військовим вручили високі державні нагороди

Сьогодні міський голова Ігор Поліщук вручив військовим державні нагороди, привітав з Днем захисників та захисниць України, святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва

«У цей день ми згадуємо про покоління українців, які боролися за свободу та незалежність України. Ми думали, що це вже в минулому, але, на жаль, і на наше покоління випало тяжке випробування — війна. Я дякую вам за мужність, патріотизм, справжню любов до Батьківщини, яку ви довели на ділі. Дякую всім захисникам, батькам, які виховали справжніх героїв. Хочу побажати міцного здоров’я, швидкого відновлення та впевненості в майбутньому. Перемоги Україні, щоб ні нашим дітям, ні внукам, ні наступним поколінням не довелося переживати те, що переживаємо зараз ми. Нехай ці нагороди будуть згадкою про велику мужність та любов до України», - зазначив у вітальному слові Ігор Поліщук.

Про це повідомили у Луцькій міській раді. 

Відповідно до Указу Президента України №148 від 07 березня 2024 року «Про відзначення державними нагородами»:

за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня молодшого сержанта Хана Леоніда Вікторовича.

Відповідно до наказу Головнокомандувача ЗСУ генерала-полковника Олександра Сирського від 25.05.2024 №807 нагороджено відзнакою «За Незламність» солдата Сенченко Аллу Миколаївну.

Відповідно до Указу Президента України «Про відзначення державними нагородами» від 05 серпня 2022 року №559:

за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено медаллю «За оборону України» молодшого сержанта Гущіна Артема Валерійовича.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку майже 450 ліцеїстів склали присягу на вірність українському народові (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel