Курси НБУ $ 41.25 € 45.71
На фронті загинув партієць «Євросолідарності» з Рівненщини Руслан Поліщук

Вічна пам'ять Герою.

Волинь-нова

На фронті загинув партієць «Євросолідарності» з Рівненщини Руслан Поліщук

На східному фронті у бою проти російських окупантів загинув партієць «Європейської Солідарності» з Острога Рівненської області Руслан Поліщук

«Знову кляті втрати. У бою на Донеччині загинув наш друг та побратим, молодший сержант Руслан Поліщук. Руслан був членом нашої команди, дуже енергійною та розумною людиною, справжнім патріотом. Отримав якісну економічну освіту в Острозькій академії, був підприємцем, мав досвід в реальному секторі економіки. Був дуже активним громадянином, членом «Європейської Солідарності», всім серцем вболівав за свою громаду. Він мав бути серед тих, хто відбудовуватиме Україну», – написав у соцмережах Петро Порошенко.

«У лютому 2022 року, без вагань добровільно приєднався до Збройних Сил України, хоча не мав військового досвіду. Але обрав шлях воїна і героя. Брав участь у багатьох успішних бойових операціях. Як визнання його сміливості, майстерності та лідерства, отримав сержантське звання», – пише п’ятий Президент.

«26 вересня у боях за Донецьку область Руслан отримав поранення, несумісні з життям. Шалений артилерійський обстріл, підтриманий ворожою авіацією, не залишив жодного шансу. Окупанти відібрали в нас героя, молоду енергійну людину, справжнього друга. Але памʼять і діло його живуть. Побратими дали відсіч і обовʼязково помстять за всіх наших. У Руслана залишилися дружина та двоє дітей. Немає слів, які могли б зменшити їхній біль. Від щирого серця приношу свої співчуття родині та близьким. Вся Україна плаче за нашими героями-захисниками. Вічна памʼять Руслану Поліщуку», – пише Порошенко.

Партія «Європейська Солідарність» висловлює щирі співчуття родині, побратимам та друзям Руслана Поліщука.

 

 

Telegram Channel