Курси НБУ $ 41.25 € 45.71
У місті на Волині відкрили Алею Слави Героїв

Священнослужителі освятили алею та відслужили панахиду за загиблими Героями.

Фото: Фейсбук.

У місті на Волині відкрили Алею Слави Героїв

Місце скорботи і шани з портретами 40 мешканців Цуманської громади, загиблих під час російсько-української війни, освятили у День захисників і захисниць та свята Покрови Пресвятої Богородиці

У пам’ятній церемонії взяли участь депутати Волиньради Юрій Ройко та Орест Маховський, місцеві жителі, священнослужителі.

Про це повідомляють у Волинській обласній раді. 

Алею очолює пам’ятний знак із зображенням Покрови, його доповнюють стенди із портретами Героїв та біографічними довідками про них. Композицію розташували на центральній вулиці селища, аби кожен, хто проходитиме чи проїжджатиме повз, міг вклонитися пам’яті полеглих воїнів, які віддали своє життя за мирне буття своїх співвітчизників.

«Хочу подякувати усім, хто долучився до створення Алеї слави Героїв. Найбільша дяка голові благодійного фонду Євгена Савченка Марку Савченку, який вклав сюди свою душу і дуже багато коштів, священникам та громадам церков, сім’ї Ткачуків, яка втратила двох своїх захисників, силами і коштами яких був збудований пам’ятний знак, а також усім підприємцям, які долучилися гривнею, та тим, хто долучився працею», - зазначив голова Цуманської громади Анатолій Дорошук.

Священнослужителі освятили алею та відслужили панахиду за загиблими Героями, потому присутні поклали квіти до стендів загиблих захисників.

 
 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Горохові відкрили Алею Героїв.

Реклама Google

Telegram Channel