Курси НБУ $ 41.28 € 45.71
Особливості та відмінності штучної трави для спорту та декору

Фото: polmall.com.ua.

Особливості та відмінності штучної трави для спорту та декору

Синтетичне рулонне покриття, поверхня котрого імітує натуральний газон, має надзвичайний попит в ландшафтному дизайні. Проте початково таке покриття створювалось для оформлення спортивних майданчиків та футбольних полів. Штучна трава дуже точно імітує справжній газон, не втрачає яскравого кольору протягом довгих років. Синтетичну рулонну траву можна укладати на великих та малих спортивних полях, створювати затишні зони всередині приміщення, а також декорувати парки та сквери. 

Ключові переваги штучної трави 

Найперша перевага штучної трави — міцність. Незалежно від того де постелене покриття, чи на футбольному полі, чи на дитячому майданчику, воно зберігає високі показники міцності, не деформується навіть під сильними навантаженнями. Важливо — штучна трава поділяється на дві категорії, декоративну та спортивну. Для спортивних майданчиків, де передбачаються сильні навантаження, варто стелити саме спортивну траву. Таке покриття витривале та гідно витримує деформації. 

До інших переваг штучної трави варто віднести: 

  • Привабливий зовнішній вигляд, котрий зберігається тривалий час. Штучна трава зберігає яскравий колір протягом довгих років, не вицвітає на сонці, не деформується під впливом вологи та морозів. Якісна штучна трава може прослужити до 25 років. 
  • Штучна трава зручніша та довговічніша, особливо якщо йдеться про активності на свіжому повітрі. Падати на покриття зі штучної трави набагато безпечніше та зручніше, аніж на звичайну траву чи ґрунт. 
  • В основі штучної трави передбачені дренажні отвори, тому на поверхні не збираються калюжі після дощу. 
  • Розмаїття дизайну — штучна трава представлена в різних відтінках та довжині ворсу, тому обирати завжди досить просто. 

Популярні серії штучної трави 

Для укладання на спортивних майданчиках варто обрати траву CCGrass Green E 12, розраховану на укладання на полях для гольфу, хокею, інших спортивних майданчиків. Покриття протягом багатьох років зберігає яскравий колір, рівний ворс. 

Штучна трава має щільний однорідний скручений ворс та однорідну структуру, тому відрізняється охайним та привабливим виглядом. Трава цієї серії буде гарним вибором для волейбольних полів, мультиспортивних майданчиків. Це покриття варто обрати також і для об'єктів ландшафтного дизайну.

Створити оригінальний декор в інтер'єрі та в ландшафтному дизайні допоможе штучна трава Betap Ascot, котра має досить довгий ворс із поліпропілену. 

Betap Ascot — штучна трава високої якості, стійка до світла, морозу, виготовлена з екологічно безпечних матеріалів, за тафтинговою технологією.

Поліпропіленові волокна, що імітують траву, вплітаються в еластичну основу, котра згодом покривається латексом. 

Яскравий зелений газон, котрий ніколи не вигорає на сонці, стане окрасою заднього двору чи дитячого майданчика. 

Обрати оптимальний різновид штучної трави ви легко зможете в магазині «ПолMall».

Реклама Google

Telegram Channel