Курси НБУ $ 41.28 € 45.71
На Волині у навчальному закладі на честь 72 полеглих на війні учнів встановили інтерактивну інсталяцію

Вони віддали найцінніше – життя.

Фото: Фейсбук.

На Волині у навчальному закладі на честь 72 полеглих на війні учнів встановили інтерактивну інсталяцію

72 жетони з'явились 1 жовтня на інтерактивній інсталяції, встановленій в пам'ять за загиблими учнями Нововолинського центру професійної освіти

Саме стільки випускників закладу поклали свої життя за майбутнє кожного з нас, за можливість молоді, що отримує спеціальності , навчатись і будувати власне майбутнє.

Про це інформує Володимирська райдержадміністрація. 

«Ми маємо пам'ятати про жертву, яку принесли випускники центру. Вони віддали найцінніше – життя. І завдання кожного, хто навчається тут, бути гідними цієї жертви»,- зазначив начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач у своєму виступі.

Також він нагородив за вагомий внесок у розвиток освітньої галузі Володимирського району заступника директора з навчально-виховної роботи КЗПО «Нововолинський центр професійної освіти» Олену Лешко, відзначивши високий рівень викладацького складу установи.

У свою чергу, директор центру Валентина Приступа вручила відзнаки дирекції закладу за допомогу і сприяння у роботі установи начальнику районної військової адміністрації Юрію Лобачу та бізнесмену Олегу Олійнику, який фінансово допоміг у виготовлені пам'ятних жетонів.

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку рідні полеглих Героїв отримали їхні посмертні державні нагороди.

Реклама Google

Telegram Channel