Курси НБУ $ 41.28 € 45.71
«Золотий хрест» полеглого Героя з Волині вручили його матері

Вічна пам’ять Герою!

Фото: facebook.com.

«Золотий хрест» полеглого Героя з Волині вручили його матері

В Городищенській громаді відбулися заходи до Дня захисника України та Покрови, Дня людей похилого віку та Міжнародного дня музики

В центральній садибі громади начальник групи моральної та психологічної підтримки Ківерцівського районного центру комплектування та мобілізації підполковник Юрій Хом’як вручив матері полеглого Героя Мар’яша Володимира, жителя с. Городище, «Золотого хреста».

Про це повідомляє Городищенська громада.

Голова  Городищенської громади Світлана СОКОЛЮК зі щирими словами підтримки та сльозами на очах подарувала матері  військовослужбовця квіти.

По всіх старостинських округах  громади включно із центральною садибою відбулися покладання квітів на могили та до  меморіальних  дошок  полеглих Воїнів за територіальну цілісність та незалежність України.  

У Михайлівському храмі с.Несвіч відбулася молебень, панахида та літія на могилах воїнів та козацьких могилах у с.Несвіч. Згододом на благодійному заході у Несвічівському гімназії учні вітали військовослужбовців-односельчан, котрі на даний час перебувають у відпустках, на реабілітації та комісувалися зі ЗСУ. Очільниця Світлана Соколюк подякувала усім присутнім та причетним до заходу та акцентувала свою увагу на вдячності воїнам і важливості допомагати їм безупинно не покладаючи рук.

Сенкевичівська  школа мистецтв  разом зі своїми вихованцями вітала чарівними мелодіями та співом на заході присвяченому Дню музики. Де усі присутні з захопленням спостерігали за юними талантами та їхніми наставниками. На закінчення дійства голова Світлана СОКОЛЮК привітала викладачів з професійним святом та побажала усім присутнім перемоги за для щастя наших дітей.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку рідні полеглих Героїв отримали їхні посмертні державні нагороди.

Реклама Google

Telegram Channel