Курси НБУ $ 41.28 € 45.71
Волинянка за винагороду пропонувала чоловікам перетнути кордон на матраці через Дністер

Триває слідство.

Фото: facebook.com.

Волинянка за винагороду пропонувала чоловікам перетнути кордон на матраці через Дністер

За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру 48-річній мешканці Волинської області, яка зі спільниками організувала схему незаконного переправлення осіб через державний кордон України за гроші (ч. 3 ст. 332 КК України)

Досудовим розслідуванням встановлено, що за 10 000 - 11 000 євро жінка на автомобілі забирала військовозобов’язаного чоловіка з будь-якого місця України. Вона везла його до прикордонної зони в Чернівецькій області, де в подальшому «клієнту» пропонувала спосіб незаконного перетину кордону на вибір: або суходолом поза пунктом пропуску за допомогою провідників або на матраці через річку Дністер до Республіки Молдова.

Жінку затримали під час отримання 11 000 євро в порядку ст. 208 КПК України. Їй повідомлено про підозру. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Встановлюються інші учасники незаконної схеми перетину кордону.

Досудове розслідування проводять слідчі Святошинського УП ГУ НП у місті Києві за оперативного супроводження Управління контррозвідки Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області.

Пресслужба Київської міської прокуратури

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині судитимуть організовану злочинну групу, учасники якої наживались на ремонті військових об'єктів.

Реклама Google

Telegram Channel