Курси НБУ $ 41.22 € 45.52
На Волині у навчальному закладі відкрили меморіальні дошки полеглим Героям-випускникам

Вічна пам’ять Героям.

Фото: Фейсбук.

На Волині у навчальному закладі відкрили меморіальні дошки полеглим Героям-випускникам

У Дубищенському ліцеї Рожищенської громади відкрили пам'ятні дошки колишнім випускникам школи Івану Козярчуку та Сергію Шершню

На пам'ятний захід зібралася шкільна родина, родичі загиблих Героїв, друзі, односельці. Віддати шану землякам, які поклали на вівтар незалежності України свої життя, прийшов також очільник громади Вячеслав Поліщук.

Про це повідомили у Рожищенській міській раді.

Були теплі спомини про загиблих Героїв, щирі слова вдячності та шани за усвідомлений вибір боротися за рідну землю, за стійкість та самовідданість. Та ніякі слова не загоять душевні рани тих, хто втратив найрідніших.

Приклад загиблих земляків залишиться взірцем справжнього героїзму та самопожертви, а вдячність, шана і пам'ять будуть вічними.

Священники Православної Церкви України освятили меморіальні знаки пам'яті воїнам Івану Козярчуку та Сергію Шершню і усі гуртом молилися за спокій душ загиблих, за наближення Перемоги для України.

Нагадаємо, солдат Іван Козярчук загинув 27 грудня 2023 року в результаті мінометного обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області.

Старший солдат, інспектор прикордонної служби, механік-водій Сергій Шершень загинув 11 січня 2024 року під час ворожого штурму в районі населеного пункту Нововодяне Луганської області.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині у навчальному закладі на честь 72 полеглих на війні учнів встановили інтерактивну інсталяцію.

Реклама Google

Telegram Channel