Курси НБУ $ 41.28 € 45.71
Зате Україна виграла в Бразилії перший тайм!

І сьогодні так святкував свій гол Ігор Чернявський!

Фото із сайту futsal.com.ua.

Зате Україна виграла в Бразилії перший тайм!

Здається, разом із Ігорем Чернявським на 18-ій хвилині піруети робила вся наша країна

І перший тайм ми виграли. Але п'ятиразовим чемпіонам світу вистачило двох хвилин на початку другого тайму, щоб все змінити догори дригом у матчі.

Спочатку прикро зрізав кулястого у свої ворота Ростислав Семенченко, а через трохи уже Дієго з другої спроби зміг таки пробити нашого воротаря Олександра Сухова – 1:2.

Потім Ігор Чернявський потужним ударом зі штрафного поцілував поперечину. Ех...

А потім... А потім сталося диво: після перехоплення м'яча Данило Абакшин видав філігранний пас на Ігоря Корсуна і той у падінні не промазав у порожні ворота – 2:2.

Причому, коли вся Україна божеволіла, Ігор Корсун – автор голу – спокійно йшов по майданчику, ніби нічого не сталося, ніби він щоразу забиває у півфіналі чемпіонатів світу...

Оце так витримка! А ось бразильці на трохи занервували. Навіть воротаря замінили – Вілліана на Гітту...

А на 33-ій хвилині українці знову хапалися за голову, коли Жук з правого флангу влучив у ближню стійку, а добивання Зварича прийняла на себе стійка інша! Ех, ех, ех...

А за 4 хвилини 11 секунд до закінчення матчу, коли наші сфолили вшосте, Бразилія отримала право на пенальті – і Дієго пробив таки Олександра Сухова... 2:3! 

Наші замінили воротаря на п'ятого польового гравця, але так і не змогли зрівняти рахунок ...

Проте за цей матч підопічні Олександра Косенка заслужили на гучні оплески, адже на рівних зіграли проти п'ятиразових чемпіонів світу! Молодці!!!

Підопічні Олександра Косенка заслужили на гучні оплески, адже на рівних зіграли проти п'ятиразових чемпіонів світу! Молодці!!!

Бразилія виходить у фінал, а ми 6 жовтня о 15:30 зіграємо у матчі за 3-є місце проти команди, яка програє завтра у протистоянні Аргентина – Франція.

Чемпіонат світу з футзалу. 1/2 фіналу. Україна – Бразилія – 2:3 (1:0 – Ігор Чернявський, 18 хв., 1:1 – Ростислав Семенченко, 21 хв., автогол; 1:2 – Дієго, 22; 2:2 – Ігор Корсун, 29; 2:3 – Дієго, 36, з пенальті).

Огляд матчу:

Україна: Сухов, Корсун, Мельник, Семенченко, Абакшин – Ципун, Савенко, Жук, Чернявський, Зварич, Шотурма, Микитюк, Фаренюк.

Арена: «Humo Arena» (Ташкент, Узбекистан).

Увесь матч:

Читайте також: Відомі тренери про Ярмоленка: «Він своє вже відіграв!».

Реклама Google

Telegram Channel