Курси НБУ $ 41.28 € 45.71
Чи звільнить Ахметов головного тренера «Шахтаря» після ганебної поразки від «Аталанти»?

Час казати Марино Пушичу: «Па-па», бо далі буде ще гірше...

Фото – ФК «Шахтар».

Чи звільнить Ахметов головного тренера «Шахтаря» після ганебної поразки від «Аталанти»?

Чи почекає наступного розгрому – від лондонського «Арсеналу»?

Як «в падло» було дивитися на цю невиразність на ім'я донецький «Шахтар» після того, як футзальна збірна України дала супербій п'ятиразовим чемпіонам світу – Бразилії (2:3) – у півфіналі планетарної першості...

Читайте про це: Зате Україна виграла в Бразилії перший тайм!

А гру «Шахтаря» проти «Аталанти» навіть футболом назвати не можна. Хочеться тільки запитати: «Навіщо ці бовдури грають у футбол?».

Бо після рахунку 0:3 бажалося, чесно кажучи, щоб було і 0:4,  і  навіть – 0:7...

Реклама Google

Втім, цим футболістам все одно – ніхто з них не збирався вмирати на полі. І сорому ніякого не відчувають. Уявіть собі: жодного удару по воротах від «гірників». Жодного!!! Защо їм Ахметов зарплату платить?

 Звісно, шкода «зіркового» Георгія Судакова, ціна на якого з кожним матчем падає – ніхто 40 чи навіть більше мільйонів євро за нього тепер не дасть... «Нулячий», – як сказав би Йожеф Йожефович Сабо. І не тільки він, а увесь «Шахтар».

Ліга чемпіонів. Основний раунд. 2 тур. «Шахтар» (Україна) – «Аталанта» (Італія) – 0:3 (0:1 – Джімшіті, 21 хв.; 0:2 – Лукман, 44; 0:3 – Белланова, 48).

«Шахтар»: Різник – Матвієнко, Бондар, Грамм (Конопля, 46), Педро Енріке – Степаненко (Бондаренко, 63), Марлон Гомес (Кевін, 63) – Зубков (Невертон, 76), Судаков, Криськів – Егіналду (Траоре, 63).

Стадіон: «Арена Ауф Шальке» (Гельзенкірхен, Німеччина). Арбітр: Жоау Пінейру (Португалія).

Читайте також: Відомі тренери про Ярмоленка: «Він своє вже відіграв!».

Telegram Channel